Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3718 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149  Další
Autor Zpráva
Offline
PříspěvekNapsal: 13 kvě 2005 18:54 

Příspěvky: 9176
Od: 15 led 2005 23:41
manil píše:
Dneska jsem jel okolo pisárecké vozovny a koukal jsem se do ní velice soustředěně, ale 1005 jsem tam neviděl, tzn. že to buď uklidili dovnitř nebo je na trati

taky tak, bylo tam všechno možné, ale 1005 ne...kolik tam bylo Aniter manile? já tam viděl jen 1813...


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 13 kvě 2005 18:37 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 11595
Od: 07 bře 2005 23:57
Bydliště: Brno
Dneska jsem jel okolo pisárecké vozovny a koukal jsem se do ní velice soustředěně, ale 1005 jsem tam neviděl, tzn. že to buď uklidili dovnitř nebo je na trati


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 12 kvě 2005 19:31 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 3059
Od: 15 čer 2004 08:24
PvvS píše:
Fixi píše:
Je odstavena v Pisárkách na 4. koleji se staženým pantografem. Taky je mi jí líto. Ale mám dojem, že zavinila pondělní kolaps d-1,6,7...


Esli mela poruchu , tak neni nic divnyho ze stoji e stazenym sberacem tam kde ji naposunoval sluzebak. To nemusi byt odstaveni.


Zase když je to 1005...


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 12 kvě 2005 16:29 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 8624
Od: 10 čer 2004 11:19
Fixi píše:
Je odstavena v Pisárkách na 4. koleji se staženým pantografem. Taky je mi jí líto. Ale mám dojem, že zavinila pondělní kolaps d-1,6,7...


Esli mela poruchu , tak neni nic divnyho ze stoji e stazenym sberacem tam kde ji naposunoval sluzebak. To nemusi byt odstaveni.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 11 kvě 2005 21:55 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 11595
Od: 07 bře 2005 23:57
Bydliště: Brno
Fixi: Je určitě vyřazená? To že stojí se staženým sběračem ještě neznamená, že ji vyřadili, ne?


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 11 kvě 2005 20:46 

Příspěvky: 868
Od: 10 pro 2004 20:53
Bydliště: Brno
Opravdu 1005 skončila? Až budu mít čas, tak se pudu do těch pisárek mrknout, než ji tede odvezou do šrotu :-x . Měli spíš zrušit 1050,1061,1063 to jsou šrotky.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 11 kvě 2005 19:49 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 1378
Od: 26 úno 2005 04:51
Bydliště: Brno soukromně / Ostrava studijně
1005 je určitě škoda...takhle jediný vůz z ověčovací série zůstane jako muzejní v Ostravě(ev.č. 804) :-(
http://mhdveslezsku.net/tram.ostrava/fo ... 2.2004.jpg
http://mhdveslezsku.net/tram.ostrava/fo ... 2.2004.jpg
http://tramvajeostrava.webz.cz/161.JPG


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 11 kvě 2005 19:31 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 906
Od: 14 říj 2004 16:45
Bydliště: Bílovice nad Svitavou
Fixi píše:
LADA píše:
Fixi píše:
1005 vyřazena!!!
TO SNAD NE!!!!!!!!!!!!!! Děláš si srandu??????????????Kde jsi na tom byl kde jsi to zjistil?LADA


Je odstavena v Pisárkách na 4. koleji se staženým pantografem. Taky je mi jí líto. Ale mám dojem, že zavinila pondělní kolaps d-1,6,7...

Co nejdříve se pokusím zjistit u známého v pisárkách a vyfotit nějáké fotky.LADA


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 11 kvě 2005 19:29 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 3059
Od: 15 čer 2004 08:24
LADA píše:
Fixi píše:
1005 vyřazena!!!
TO SNAD NE!!!!!!!!!!!!!! Děláš si srandu??????????????Kde jsi na tom byl kde jsi to zjistil?LADA


Je odstavena v Pisárkách na 4. koleji se staženým pantografem. Taky je mi jí líto. Ale mám dojem, že zavinila pondělní kolaps d-1,6,7...


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 11 kvě 2005 19:21 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 11595
Od: 07 bře 2005 23:57
Bydliště: Brno
To je fakt, jaks to zjistil? Ne teda, že by mi to nějak zvlášť vadilo, ale byla celkem sranda tím jet. Mnohem radši bych teda vyřadil 1050


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 11 kvě 2005 18:55 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 906
Od: 14 říj 2004 16:45
Bydliště: Bílovice nad Svitavou
Fixi píše:
1005 vyřazena!!!
TO SNAD NE!!!!!!!!!!!!!! Děláš si srandu??????????????Kde jsi na tom byl kde jsi to zjistil?LADA


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 11 kvě 2005 18:11 

Příspěvky: 9176
Od: 15 led 2005 23:41
Fixi píše:
1005 vyřazena!!!

že by konečně?


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 11 kvě 2005 17:53 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 3059
Od: 15 čer 2004 08:24
1005 vyřazena!!!


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 04 kvě 2005 13:28 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 895
Od: 14 čer 2004 18:43
Bydliště: Brno - Bystrc
Honza píše:
Plná T3 hrabe, alespoň hrabala v lednu, teď asi ne.


To je taky jeden z duvodu, proc se tam nasazuji jen K2 s vyzbroji, ktera umi temto situacim zabranit zpomalenim/zrychlenim motoru (pro kazdy motor nezavisle). Ono pri jednom nehnanem podvozku je to "hrabani" daleko problematictejsi, nez u T3.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 03 kvě 2005 19:47 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 897
Od: 15 čer 2004 19:24
Plná T3 hrabe, alespoň hrabala v lednu, teď asi ne.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 03 kvě 2005 19:42 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 3059
Od: 15 čer 2004 08:24
Honza píše:
No, šílená adheze, pěkně to do kopce hrabe.


Hrabe...jezdí to tam docela v pohodě - pokud není mokro.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 03 kvě 2005 19:40 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 897
Od: 15 čer 2004 19:24
No, šílená adheze, pěkně to do kopce hrabe.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 02 kvě 2005 22:43 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 11595
Od: 07 bře 2005 23:57
Bydliště: Brno
VS píše:
mauricio píše:
Fixi píše:
1064 dnes na d-4!!!

neříkalo se něco ve smyslu, že tam K2R nemůžou z tech.důvodů jezdit? ale nevím,m ožná se pletu


1064 by tam něměla být, kvůli TV8.Z K2 tam můžou pouze vozy s TV Progress, kvůli Kraví Hoře. Párkrát vloni sem tam viděl i 1120 a 1124.

V čem je tam takovej problém? Že by kopec? Ale na druhou stranu mě to vůbec nevadí, když tam jedí tramvaje s TV Progress a TV Europulse


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 30 dub 2005 15:56 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 897
Od: 15 čer 2004 19:24
:oops: No, mě se zdálo, že je tam nějak často.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 30 dub 2005 15:53 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 3059
Od: 15 čer 2004 08:24
Honza píše:
mauricio píše:
Fixi píše:
1064 dnes na d-4!!!

neříkalo se něco ve smyslu, že tam K2R nemůžou z tech.důvodů jezdit? ale nevím,m ožná se pletu


K2R se tam objevují denně, Např. ta šalina s reklamou na Alianz.


Dovolím si tě upozornit, že 1030 (Allianz), 1040 a 1049 mají výzbroj TV Progress, která tam smí, je tam plno K2P. Tyto tři jsou K2R03-P, ne K2R. :wink:


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 30 dub 2005 15:44 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 897
Od: 15 čer 2004 19:24
mauricio píše:
Fixi píše:
1064 dnes na d-4!!!

neříkalo se něco ve smyslu, že tam K2R nemůžou z tech.důvodů jezdit? ale nevím,m ožná se pletu


K2R se tam objevují denně, Např. ta šalina s reklamou na Alianz.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 30 dub 2005 10:44 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 3059
Od: 15 čer 2004 08:24
ds píše:
VS píše:
[
Taky tam nemůžou 2xT se zrychlovačem, ale 1xT se zrychl. tam normálně jezdí.

2xT se zrychlovačem na Kraví horu můžou, ale nejezdily tam kvůli Náměstí Svobody a průjezdu pěší zónou. Teď už se na d-4 objevuje jen jediná T3 se zrychlovačem - 1597.


Ono jich už taky moc není - tahle je jediné sólo.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 29 dub 2005 21:12 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 3022
Od: 14 čer 2004 18:56
Bydliště: blekfild
VS píše:
[
Taky tam nemůžou 2xT se zrychlovačem, ale 1xT se zrychl. tam normálně jezdí.

2xT se zrychlovačem na Kraví horu můžou, ale nejezdily tam kvůli Náměstí Svobody a průjezdu pěší zónou. Teď už se na d-4 objevuje jen jediná T3 se zrychlovačem - 1597.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 29 dub 2005 18:32 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 3059
Od: 15 čer 2004 08:24
VS píše:
PvvS píše:
No v podstate tam muze kazdy vuz, ktery ma polovodicovou vyzbroj a je v pripade nouze schopnej jet na jeden podvozek.


Ale K2 s TV8,TV14 tam nejzdí.Škoda, protože pro K2R jako 1064 by to byla skvělá trasa.Taky tam nemůžou 2xT se zrychlovačem, ale 1xT se zrychl. tam normálně jezdí. A samozřejmě tam jsou Anitry. Jakou adhezy má Anitra? Určitě ne 100 procent. K2 má 66,6 procentní adhezy

AdhezI má Anitra logicky 100%, má jen 2 podvozky, tak to jinak nejde.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 29 dub 2005 16:54 

Příspěvky: 868
Od: 10 pro 2004 20:53
Bydliště: Brno
PvvS píše:
No v podstate tam muze kazdy vuz, ktery ma polovodicovou vyzbroj a je v pripade nouze schopnej jet na jeden podvozek.


Ale K2 s TV8,TV14 tam nejzdí.Škoda, protože pro K2R jako 1064 by to byla skvělá trasa.Taky tam nemůžou 2xT se zrychlovačem, ale 1xT se zrychl. tam normálně jezdí. A samozřejmě tam jsou Anitry. Jakou adhezy má Anitra? Určitě ne 100 procent. K2 má 66,6 procentní adhezy


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3718 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Právě je 08 pro 2019 20:55
Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Fórum běží na systému phpBB
Pro BMHD.cz vytvořil mceza | © 2011-12 [mceza.com]