Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata


Pravidla fóra


Toto fórum není oficiálním fórem Dopravního podniku města Brna ani jiného dopravce. Své stížnosti a podněty tedy směrujte na oficiální stránky DPMB nebo IDSJMK


Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší. Stránka 5 z 9    Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další
Autor Zpráva
Offline
Uživatelský avatar

6348
11 říj 2005 14:03
Brno - Kohoutovice
I rychle se dá jet slušně a elegantně.

_________________________________
Představte si to ticho, kdyby lidé říkali jen to, co vědí!
Karel Čapek


Offline
Uživatelský avatar

872
13 bře 2007 20:20
Brno - Bystrc
Casy jsou sice mozna nastavene tak, aby se to tesne stihalo i pri dodrzeni povolene rychlosti, jenze pak nahodou na nejake zastavce leze do/z busu vic ozralu nez obvykle, a hned se nejakych par vterin posbira. A pokud to pak ridic chce dorovnat, tak uz nemuze jet slusne.

_________________________________
RT6N1 fanklub :)


Offline
Uživatelský avatar

4738
23 dub 2010 00:41
BRONX
Jízdní časy při nočních rozjezdech jsou nastaveny tak, aby při zachování bezpečnosti a dodržování pravidel byla stále zajištěna co nejrychlejší přeprava. V Brně jsou odjezdy ze zastávek řízeny RISem, takže řidič nemůže odjet dříve. Kdyby tak jel jako prase, tak stejně musí na další zastávce čekat do času...
Zdálivá rychlost je dána především tím, že je mnohem menší provoz než ve dne a semafory jsou vypnuté. Autobusy jezdí téměř stále po hlavní, takže to není takové zpomalení, jako absolvovat stejnou trasu ve dne, kdy jsou v ulicích stovky aut...

Ještě jsem zapomněl doporučit jedno místo a to vylezení na vyhlídku u Nových Sadů a pozorování, jak spousta autobusů přijíždí a odjíždí, prázndmými ulicemi :D


Offline
3342
21 led 2011 14:19
Jednoduché - nejspíš to co jsi slyšel, není tak úplně pravda :) Cos přesně slyšel, že rozjezdy budou vypadat stylem plyn na podlahu - 100 - brzda na podlahu?

_________________________________
Definitivně možná.


Dakujem, expedicia dopadla dobre... co ma ale prekvapilo bolo, ze pokial ide o rychlost, jazdilo sa relativne normalne, iba jeden spoj bol divoky... je na toto nejake vysvetlenie? Lebo sa mi to zda v rozpore s tym co som doteraz cital/pocul :)


Offline
514
30 zář 2011 07:06
Brno u linek 3, 11, 12, 81, 92, 93, 99
Jo no, takový spící RT6N26, nalitý já nebo nalití oba booze biggrin

_________________________________
Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností, sobectvím a tyranií lidské zloby.


Offline
Uživatelský avatar

738
27 bře 2010 10:37
Brno Bohunice - 6, 8, 10, 50, E50, 60, 61, 69, 82, N90, N91 a N96
taky doporucuju pulnocni 91 do liskovca, ta byva na zazitky nejbohatsi :D

_________________________________
Suzuki Swift Sedan 1.6i 16V (1994)

RT6N26 --> colt274


Dakujem, este to doobeda nejak doplanujem a poobede hura smer Brno :) Na ten hlavak som zvedavy, u nas v BA mame tiez centralne rozjazdy, ale predpokladam, ze oproti Brnu je to nic :mrgreen:


Offline
Uživatelský avatar

865
14 lis 2007 11:01
Brno-Juliánov
Doporucuju zacit v Marianskem udoli linkou 99, na Jirove maly prestup na 98 na hlavni nadrazi. Na nadrazi 95 k Antroposu, prebehnout zpet na 98 smer Zebetin a na Svratecke treba na 92. Mas hned 4 prestupy v jednom rozjezdu a jedes z jednoho konce Brna na druhy.

_________________________________
Naděje umírá poslední!


Offline
Uživatelský avatar

2769
07 kvě 2008 20:25
Čebín
b1 píše:
Kromě rozjezdů u Hlavního nádraží si můžeš obhlídnout i "malé rozjezdy" na Svratecké (4 linky), Humenné (2 linky, ale cesta linkou 96 přes Heršpickou a Carrefour je zase zážitek) nebo tuším ještě u Anthroposu (3 linky, ale tady nevím, jestli už náhodou není zrušený)

antropos stále platí ;-)


Offline
Uživatelský avatar

3687
08 čer 2005 23:12
Kromě rozjezdů u Hlavního nádraží si můžeš obhlídnout i "malé rozjezdy" na Svratecké (4 linky), Humenné (2 linky, ale cesta linkou 96 přes Heršpickou a Carrefour je zase zážitek) nebo tuším ještě u Anthroposu (3 linky, ale tady nevím, jestli už náhodou není zrušený)


Offline
Uživatelský avatar

1363
06 zář 2010 15:29
Brno - Masarykova čtvrť
V sobotě obzvlášť :-)


Offline
Uživatelský avatar

4738
23 dub 2010 00:41
BRONX
Hlavně si vyhraď dost času na Hlavní nádraží. Z toho místa si člověk při nočních rozjezdech odnese zážitky na celý život ;-)


Zdravim... na nadchadzajucu sobotnu noc zvazujem sotoexpediciu do Brna trochu vyskusat miestne nocaky. Moja otazka znie jednoducho: mate nejake specificky zaujimave nocne linky, teda linky, ktore by som v ramci tripu mal vyskusat? Alebo je to jedno? :) Pridem este pred prvym rozjazdom (takze trochu vyskusam vecernu premavku), odchadzat planujem Metropolom smer SR. Diky :)


Offline
Uživatelský avatar

4738
23 dub 2010 00:41
BRONX
Dobrý den, pane Lukáši Horáčku!
Děkujeme za Váš podnět. Vaše připomínky budou zváženy a provedena příslušná opatření.

V rámci zlepšení kvality našich služeb prosím o informaci, které slovo (slovní spojení) z pravidel tohoto fóra Vám není jasné.

Obrázek

Za administrátorský tým,
Martin Čežík,
administrátor


Offline
Uživatelský avatar

9266
10 čer 2004 11:19
Cist neumi a psat taky ne ....


Ale to musíš napsat dopravnímu podniku šmudlíku.
Nahoře máš tuto větu: Toto fórum není oficiálním fórem Dopravního podniku města Brna ani jiného dopravce. Své stížnosti a podněty tedy směrujte na oficiální stránky DPMB nebo IDSJMK
Doporučuji ji přečíst.


Mé jméno je Lukáš horáček!Chtěl bych se zeptat zda by bylo možné aby na lince 64 jezdily revizoři protože náš cikánský národ jezdí na černo a občas dělá nepořádek v autobusu. Jezdím tam docela často.Dále bych byl rád aby linka 64 byla prodloužená do Starých Černovic protože otáčení na Životského mě nepříjde dosti bezpečné. bylo by možné aby linka 46 jezdila přes Generála Píky a Slavíčkovu na Haškovu a 66 stejným směrem akorát naproti linky 46 protože otáčení na Generála Píky mi nepřijde bezpečné a to jak v pracovní dny tak o výkendech. Bylo by možné obnovit linku 45 aji o výkendech stím že by v pracovních dnech jezdily klouby a o výkendech sóla protože jsem si všiml že kolikrát autobus byl velice přeplněný. Bylo by možné aby linka 53 byla prodloužena na Starou osadu aji o výkendech. Prosil bych zda by šlo promluvit s ředitelem integrované střední školy automobilní aby udělal něco stím blokování cesty při zájezdu autobusů na lince 81. Docela to tam blokují. Děkuji za dotazy. Lukáš Horáček.


Offline
Uživatelský avatar

4738
23 dub 2010 00:41
BRONX
Ale ne, jen ať si dělá stránky. Čím dřív začne, tím mu to půjde lépe. Já se taky učím stále nové a nové věci a musím se to učit na konkrétních projektech, jinak mě to neba.

Ale spíš než mít každý den nový kvíz, se zamysli nad vzhledem, funkcemi a strukturou ;)


Offline
Uživatelský avatar

6894
15 dub 2008 16:23
Žlutý kopec
Atík99: nechci ti kazit radost, protože (pokud je ti opravdu tolik, co píšeš) jsou i daleko horší stránky. Ale zkus to nechat chvilku ladem a vrátit se k tomu, až toho budeš o tvorbě stránek vědět více.
A pokud člověk nemá motivaci (protože bys ji, ať ty nebo kdokoliv jiný, nedokázal zajistit), pak ti to "viplňovat" nebude.


Offline
Uživatelský avatar

4738
23 dub 2010 00:41
BRONX
Právě o to mi jde - ...vyplňoval,protože to nikdo neviplňuje.Já bych byl rád kdyby mi to někdo vyplňoval...
Dvakrát ukážeš, že víš, jak se to píše, tak proč nevidíš tu chybu uprostřed? Já ti tady nechci dávat školení pravopisu, ale když vytváříš nějaký projekt, je třeba to taky prezentovat na úrovni. Když už první písmenko ("Skuste") ve větě máš špatně, tak na tvé stránky jdou lidé už svelkou nedůvěrou. Dalším problémem bylo, že ten odkaz nebyl "klikatelný" - aby někdo ty stránky navštívil, musel adresu opsat (zkopírovat) do adresního řádku prohlížeče. Už jenom tahle maličkost odradí spoustu lidí.

Co mě ale naštvalo, že i přes to, že jsi se zaregistroval. Dál si to psal jako neregistrovaný... A pokaždé, když jsem ti to samazal, tak místo, aby ses zeptal proč, tak si to napsal znovu.

Jinak ti ale přeji hodně štěstí s prací. Sice je na stránkách ještě hodně co zlepšovat, ale každý jsme nějak začínali. Jen si prosím po sobě přečti a zkontroluj všechny texty. Občas tam jsou opravdu ošklivé chyby...

A možná taková rada k tomu kvízu - když se odpovědi píší do komentářů, tak vlastně odpovídá jen ten první. Zbytek už odpoveď ví. Co vymyslet jiný systém? Třeba aby to posílali emailem?

A když už jsme u kvízu - fotografie jsou převzaté z webu prazsketramvaje.cz - máš svolení k použití těch fotografií? Minimálně by mělo být někde na té stránce napsáno, že to je fotografie z toho webu. A doporučuji autory webu informovat a poprosit o svolení je používat. ;-)

EDIT: Tak koukám, že kontaktovat administrátora prazsketramvaje.cz bude i nutné - http://foto.prazsketramvaje.cz/copyright.html
"Bez předchozího písemného souhlasu vlastníka nesmějí být zde uvedené informace jakýmkoliv způsobem používány vně serveru prazsketramvaje.cz."


Offline
Uživatelský avatar

188
25 pro 2010 21:35
atíku, radši se uč, protože když se budeš učit, tak budeš časem dělat takový stránky, že z toho lidem budou padat kalhoty. A ve volným čase radši lítej po venku a bal holky (protože děláním stránek se to nenaučíš). Jenom prosímtě nesprejuj po šalinkách, autobusech a trolejbusech.


Offline
9986
15 led 2005 23:41
neviplňuje

Třeba tohle děláš blbě.


Dej to na FB a uvidíš kolik pííííp najdeš


Offline
26
03 led 2012 21:53
Co píšu blbě? :-( :-( Jen jsem chtěl aby to někdo vyplňoval,protože to nikdo neviplňuje.Já bych byl rád kdyby mi to někdo vyplňoval.Je mi jenom 12 takže toho moc neumim. :-( Každý den dělam nové věci na stránkách.Co mám na nich zlepšit? :-( http://www.trambus.estranky.cz


Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 205 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Právě je 28 bře 2024 11:21
Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Fórum běží na systému phpBB
Pro BMHD.cz vytvořil mceza | © 2011-12 [mceza.com]