Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3778 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 147, 148, 149, 150, 151, 152  Další
Autor Zpráva
Offline
PříspěvekNapsal: 07 zář 2007 12:25 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 872
Od: 13 bře 2007 20:20
Bydliště: Brno - Bystrc
Ty cela jsou hrozny! To tam nemohli dat to same, jak maji Anitry? U tech to docela sedi ke zbytku vozu, a aspon kdyz by ty cela byly stejne, tak by to bylo jednodussi na opravu, nemusely by se udrzovat dva typy nahradnich dilu.

_________________________________
RT6N1 fanklub :)


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 07 zář 2007 09:56 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 6288
Od: 11 říj 2005 14:03
Bydliště: Brno - Kohoutovice
No uf.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 07 zář 2007 09:53 
Moderátor
Uživatelský avatar

Příspěvky: 7414
Od: 17 pro 2006 22:32
Bydliště: Brno
No ty šedocosi čela tam sou jak pěst na voko ](*,) vůbec to neladí. A taky bych byl pro červeno-bílý nadokení pigment :-)

Mimochodem, ty čela sou koukám jako jeden celek! Ani tak toho půl metra od země to není dělený. A zrovna v takové nebezpečné kolizní zóně. To jako budou vždycky měnit a nebo lakovat celý čelo při jakýmkoliv škrábanci??? Čím proboha myslí...

_________________________________
7375 -> 7467 -> 7653 -> 7812 -> 7614 -> 7474 -> 7438 -> 7474 -> 7436 -> 7474 -> 7074 -> 7087


Naposledy upravil chat-maniac dne 07 zář 2007 09:57, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 07 zář 2007 08:13 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 2982
Od: 14 čer 2004 18:56
Bydliště: blekfild
Ten šedej čumák se fakt nepoved, bíločervený by to vypadalo o dost líp. Ale uvidíme v reálu, na fotkách jsem 14T taky odsuzoval a v reálu se mi to docela líbí (nekamenovat :-) )


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 07 zář 2007 00:31 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 11533
Od: 07 bře 2005 23:57
Bydliště: Brno
Přesné podání nátěru 13T je na Izzyho bokorysu, ve skutečnosti je akorát lesklejší. :-) Osobně mi nesedí tmavě šedý nadokenní prostor a barevný přechod mezi čely a zbytkem vozu.
http://www.k-report.net/discus/nahledy/084418.jpg


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 06 zář 2007 22:43 
Moderátor
Uživatelský avatar

Příspěvky: 7414
Od: 17 pro 2006 22:32
Bydliště: Brno
tr píše:
Mimochodem, uz jste videli nater brnenskych 13T? Osobne me to dosti zdesilo...

nahoď fotku...

_________________________________
7375 -> 7467 -> 7653 -> 7812 -> 7614 -> 7474 -> 7438 -> 7474 -> 7436 -> 7474 -> 7074 -> 7087


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 06 zář 2007 22:43 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 6288
Od: 11 říj 2005 14:03
Bydliště: Brno - Kohoutovice
Kde, kdy?


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 06 zář 2007 22:25 

Příspěvky: 445
Od: 07 úno 2006 10:26
Mimochodem, uz jste videli nater brnenskych 13T? Osobne me to dosti zdesilo...


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 06 zář 2007 19:16 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 51
Od: 22 led 2006 17:27
Bydliště: Brno - Bohunice
renda píše:
Tak koukněte co mají nového ve Warszawie,
naši výrobci tak trochu zaspali. Aby škodovka nepřišla o trh v polsku.
Kam se hrabe poršetra na tohle, myslím 120N.

http://spz.logout.cz/novinky/novinky.html


Více foteček: http://www.przegubowiec.com/galeria/thu ... ?album=248


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 06 zář 2007 16:45 

Příspěvky: 1638
Od: 22 led 2006 12:56
Bydliště: Brno
renda píše:
Tak koukněte co mají nového ve Warszawie,
naši výrobci tak trochu zaspali. Aby škodovka nepřišla o trh v polsku.
Kam se hrabe poršetra na tohle, myslím 120N.

http://spz.logout.cz/novinky/novinky.html



To vypadá pěkně. rozhodně líp než ty monstra, co tu budeme mít.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 06 zář 2007 16:29 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 460
Od: 29 lis 2004 18:44
Bydliště: 16 km od Brna
Tak koukněte co mají nového ve Warszawie,
naši výrobci tak trochu zaspali. Aby škodovka nepřišla o trh v polsku.
Kam se hrabe poršetra na tohle, myslím 120N.

http://spz.logout.cz/novinky/novinky.html


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 04 zář 2007 16:25 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 8587
Od: 10 čer 2004 11:19
System neridi vuz. Slouzi pouze ke zberu a zobrazovani vozovych dat. Nic vic. Jde jenom o graficky vystup CAN zbernice.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 04 zář 2007 15:33 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 1189
Od: 23 úno 2006 15:26
A disketu windows v pripade modre obrazovky... Jak uz se stalo v prazskym metru jednou v M1 :-D

_________________________________
"Pouze dvě věci jsou nekonečné. Vesmír a lidská hloupost. Tou první si tím však nejsem tak jist." (Albert Einstein)


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 04 zář 2007 14:54 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 3395
Od: 12 čer 2007 02:11
Bydliště: Doma
Naco nainstalovaný karty? Televizní karty by to chtělo

_________________________________
Medlánky jsou elita a Pisárky jelita


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 04 zář 2007 14:47 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 2937
Od: 16 črc 2006 13:52
Bydliště: Na trase linky 201.
Doufám, že v těch oknech budou nainstalovaný i karty, aby měli řidiči na konečných co hrát :-)


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 04 zář 2007 14:44 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 1189
Od: 23 úno 2006 15:26
Div se vysvetluje proc tolik Aniter nejezdi - so napadeny virem - vir se menuje Windows :lol:

_________________________________
"Pouze dvě věci jsou nekonečné. Vesmír a lidská hloupost. Tou první si tím však nejsem tak jist." (Albert Einstein)


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 04 zář 2007 12:28 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 8587
Od: 10 čer 2004 11:19
Tusim jenom zber dat a diagnostiku.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 04 zář 2007 12:23 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 2009
Od: 28 čer 2007 16:54
Tak to pak jo. Nemáš informace, co všechno ten DOS (resp. aplikace nad ním) řídil?

EDIT: to, co píšou na pražském TF potvrzuje citaci z Wikipedie. :-) Díky za odkaz.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 04 zář 2007 12:05 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 8587
Od: 10 čer 2004 11:19
David jasa : No poku vidim po nahozeni vozu nabihal na lcd detekci procesoru a kontrolu pameti, po cemz mi nabehne hlaska Starting MS-Dos, ... pak nacitani Hymem.sys, tak to asi wokna nebudou . Na MS-dos sem delal hodne dlouho (a nekde je dodneska) , na to abych ho poznal.

http://tram-forum.prazsketramvaje.cz/vi ... start=3015


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 04 zář 2007 12:00 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 2009
Od: 28 čer 2007 16:54
Pvvs: Nestraš. Textová konzole 80 x 25 znaků neznamená automaticky DOS a Windows mohou být virtualizované nebo se GUI může jen tvářit jako Windows (takto to mají třeba v MZK na terminálech s katalogy). Jediné real-time Windows jsou CE a k těm na wikipedii píší zhruba toto:
Citace:
Díky tomu, že jsou Windows CE real-time OS (RTOS), jsou také teoreticky konkurencí pro jakýkoliv RTOS jako například VxWorks, iTRON nebo eCos. Nejčastěji se ale k dosažení vzhledu a chování Windows s real-time vlastnostmi používá běh dvou OS současně pomocí některé virtulalizační technologie, jako např. ...

O drážních vozidlech řízených Linuxem nevím, ale našel jsem linuxem řízené letadlo. Dál se dá linux najít v pardubických označovačích jízdenek a v pražských semaforech. Jinak "vanilkové" (neupravované) Linuxové jádro na běžném HW se pro řízení vozidel moc nehodí, vizte tento blog a diskusi pod ním.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 03 zář 2007 23:29 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 8587
Od: 10 čer 2004 11:19
Hmm , to vypada na nadvladu mrkvosoftu. Bratislavska T3AS bezi na MS DOS (tusim anglicky), prazsky saranve na XP. Nebezu nejaky drazni vozidlo na linuxu/OS2 ? Jedinej liinux je pokud vim v em-testu, ale i tam volitelny.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 03 zář 2007 22:26 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 11533
Od: 07 bře 2005 23:57
Bydliště: Brno
Anitry windows nemají, pouze CAN diagnostiku s nějakým jednodušším SW, která s řidičem komunikuje pomocí čtyřřádkového displeje. V pohotovosti se na něm zobrazuje napětí v síti, odběr a nějaké další základní informace, v případě poruchy i nějaké vysvětlivky.
Startování jednu minutu se mi moc nezdá. Pravda je, že je to trochu složitější, než na ostatních tramvajích. Nejprve se musí zapnout baterie (přepínačem v kabině), zvednout sběrač, nastarovat (podobný princip jak na ostatních vozech) a klíčem přepnout revers do požadované polohy.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 03 zář 2007 21:51 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 3395
Od: 12 čer 2007 02:11
Bydliště: Doma
Já bohužel taky ne, nemám na to ani papíry

_________________________________
Medlánky jsou elita a Pisárky jelita


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 03 zář 2007 21:45 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 2937
Od: 16 črc 2006 13:52
Bydliště: Na trase linky 201.
Tasa píše:
Já myslel startování Anitry, ta se taky startuje dlouho.

Omlouvám se, blbě čtu. Večer... Má dotaz, nevíš, jestli je tam nadřazený uživatelský program taky windows? Nějak s Anitrama zatím nemám tu čest...


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 03 zář 2007 21:43 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 3395
Od: 12 čer 2007 02:11
Bydliště: Doma
Já myslel startování Anitry, ta se taky startuje dlouho.

_________________________________
Medlánky jsou elita a Pisárky jelita


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3778 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 147, 148, 149, 150, 151, 152  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Právě je 17 pro 2018 10:21
Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Fórum běží na systému phpBB
Pro BMHD.cz vytvořil mceza | © 2011-12 [mceza.com]