Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1143 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 46  Další
Autor Zpráva
Offline
PříspěvekNapsal: 07 lis 2015 12:51 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 11595
Od: 07 bře 2005 23:57
Bydliště: Brno
Celkem náhoda. Ráno měl vyjet na 6, ale zdechl ještě ve vozovně. Po opravě ho tedy mohli vypravit na později vyjíždějící P1.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 06 lis 2015 17:15 
Moderátor
Uživatelský avatar

Příspěvky: 5563
Od: 11 dub 2010 15:05
Bydliště: Juliánov
Vlek 1302 dnes zavítal na linku P1. :-)


Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

_________________________________
Šotouš bez foťáku, je jako tělo bez duše. :-)

"fejsbůk" BMHD.cz


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 10 říj 2015 08:21 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 3198
Od: 13 lis 2004 11:58
ZZ Top píše:
Koukám se trochu sekl mh s tím, že vleky budou jezdit po prázdninách. Lepší by bylo říct polovina jich bude jezdit. Co mi to jen připomíná? :-D RT6, K3RN, Mavečko,


Copak 1303 nejezdila? A 1301 byla odepsaná už předtím.. nikdo nebude opravovat něco, co není rentabilní ;-)


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 09 říj 2015 21:31 

Příspěvky: 400
Od: 29 lis 2014 18:06
Tak ona čtveřice VV-K3-RT6 příští rok končí. Jediné co přežije je čtyřka europulsů.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 09 říj 2015 21:02 

Příspěvky: 80
Od: 05 dub 2015 09:45
Koukám se trochu sekl mh s tím, že vleky budou jezdit po prázdninách. Lepší by bylo říct polovina jich bude jezdit. Co mi to jen připomíná? :-D RT6, K3RN, Mavečko,


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 09 říj 2015 20:33 
Moderátor
Uživatelský avatar

Příspěvky: 5563
Od: 11 dub 2010 15:05
Bydliště: Juliánov
Jo.

_________________________________
Šotouš bez foťáku, je jako tělo bez duše. :-)

"fejsbůk" BMHD.cz


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 09 říj 2015 20:24 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 87
Od: 08 črc 2015 19:33
Bydliště: Olšany
1303 už taky konečná ? :D


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 07 črc 2015 15:28 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 3198
Od: 13 lis 2004 11:58
Bonus jak pro koho.. vleky budou zase jezdit až po prázdninách..


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 07 črc 2015 00:01 

Příspěvky: 80
Od: 05 dub 2015 09:45
Zahrádkáři mě nenapadli, ale co taková Poznaň když chtějí/mají RT6 a rovinky tak tam by mohli vleky docela v pohodě sloužit ne? Třeba je přihodit k RT6 jako bonus :-D


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 06 črc 2015 23:08 
Administrátor
Uživatelský avatar

Příspěvky: 6492
Od: 26 říj 2005 00:04
Bydliště: Brno-Královo Pole
Do žádné VP ani GO vleky nepůjdou.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 06 črc 2015 22:24 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 1099
Od: 28 pro 2008 00:10
Bydliště: 613 00
Zahrádkářům by se ty vozejky hodily :mrgreen:


Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 06 črc 2015 22:06 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 541
Od: 15 dub 2013 15:57
Myslíš, že by o ně měl někdo zájem ?

_________________________________
Je hodně autobusů, jeden je však nejlepší
Karosa


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 06 črc 2015 21:45 

Příspěvky: 80
Od: 05 dub 2015 09:45
Mohli by je prodat zároveň s RT6


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 06 črc 2015 21:12 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 365
Od: 08 čer 2015 19:07
Bydliště: Brno-sever, u staré nepoužívané smyčky
Podle vypravenosti žádný z vlečných vozů už od 26. 6. 2015 nevyjel. Budou tyto nesmysly konečně odstaveny? biggrin Nebo je to něco jako VP nebo GO? :sad:


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 08 čer 2015 06:41 

Příspěvky: 1270
Od: 18 led 2009 10:06
Když nic spolehlivějšího Microsoft nevymyslel a od Win 8m už je to jenom hodně černej humor, co se dá dělat :-)

_________________________________
Děkujeme, že používáte IDS JMK. Šetříte životní prostředí pro své děti.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 07 čer 2015 17:33 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 2965
Od: 04 pro 2008 10:07
Bydliště: tam, kde mám postýlku...
Jo, jednak to mám na stařičkém stroji doma (nechce se mi ty legální wokna při frekvenci zapínání 1x za víkend přeinstalovávat) a jednak v práci (tam musí být XP z důvodu nemožnosti instalace IFS do Win7). Ale máme přecházet na novou verzi, takže se brzo dočkám. A pak do toho asi prásknu i doma. A asi zrovna X.
BTW: přesuňme se do plkání o ničem...

_________________________________
Veškeré problémy vznikají vždy v prostoru mezi židlí a klávesnicí.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 07 čer 2015 17:18 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 4738
Od: 23 dub 2010 00:41
Bydliště: BRONX
Win XP? To se ještě používá?


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 07 čer 2015 17:08 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 2965
Od: 04 pro 2008 10:07
Bydliště: tam, kde mám postýlku...
Tipoval bych to na "dočasný" výpadek serveru. Mě to ve čtvrtek na WinXP a Chromu jelo v pohodě.

_________________________________
Veškeré problémy vznikají vždy v prostoru mezi židlí a klávesnicí.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 06 čer 2015 06:33 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 3198
Od: 13 lis 2004 11:58
Eda píše:
b1: Ano. Výjimky se ale najdou. Třeba Lipsko ( http://transphoto.ru/photo/805652/ ) nebo donedávna Rostock ( http://transphoto.ru/photo/809164/ ).


Nevím, jestli je to jen dočasná chyba jejich serveru, každopádně odkazy nefunkční..


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 05 čer 2015 19:58 

Příspěvky: 2169
Od: 01 úno 2006 10:39
Bydliště: Brno
Jinak nízkopodlažní vleky jezdí třeba i v Darmstadtu http://www.bkcw-bahnbilder.de/PictureGa ... 4/pix.html


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 05 čer 2015 19:45 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 3276
Od: 08 čer 2005 23:12
Eda: Přesně o těchhle dvou výjimkách vím. Jak sám ale píšeš, ve městě Rostock byly letos vyřazeny, a v Lipsku budou za rok nahrazeny novými článkovými tramvajemi.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 04 čer 2015 23:42 
Administrátor
Uživatelský avatar

Příspěvky: 6492
Od: 26 říj 2005 00:04
Bydliště: Brno-Královo Pole
b1: Ano. Výjimky se ale najdou. Třeba Lipsko ( http://transphoto.ru/photo/805652/ ) nebo donedávna Rostock ( http://transphoto.ru/photo/809164/ ).


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 04 čer 2015 23:06 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 3276
Od: 08 čer 2005 23:12
Rem píše:
Doplnil bych tam " u nás" protože jinde ve světě vleky snad normálně jezdí? Nebo ne?

A kde ve světě jezdí vlečné vozy s rokem výroby po roce 2000? Většinou tam ty vlečné vozy jen dožívají, než jsou nahrazeny novými článkovými tramvajemi.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 04 čer 2015 10:13 

Příspěvky: 3332
Od: 21 led 2011 14:19
Je to vlastnost pramenící z toho, že je to vlečný vůz. Když máš spojeny 2xT3, můžeš vždycky říkat, že je takto spojuješ kvůli potenciální možnosti je rozpojit. A nevím o žádném dobrém argumentu pro T3+VV oproti K2/LF2.

_________________________________
Definitivně možná.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 03 čer 2015 21:26 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 3446
Od: 28 úno 2006 19:00
Navíc vlek má velice mizerné větrání...


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1143 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 46  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Právě je 18 lis 2019 01:03
Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Fórum běží na systému phpBB
Pro BMHD.cz vytvořil mceza | © 2011-12 [mceza.com]