Diskuzní fórum MHD Brno
http://forum.bmhd.cz/

K2, K2R a další modifikace...
http://forum.bmhd.cz/viewtopic.php?f=5&t=114
Stránka 146 z 149

Autor:  Mauricio [ 13 kvě 2005 18:54 ]
Předmět příspěvku: 

manil píše:
Dneska jsem jel okolo pisárecké vozovny a koukal jsem se do ní velice soustředěně, ale 1005 jsem tam neviděl, tzn. že to buď uklidili dovnitř nebo je na trati

taky tak, bylo tam všechno možné, ale 1005 ne...kolik tam bylo Aniter manile? já tam viděl jen 1813...

Autor:  manil [ 13 kvě 2005 18:37 ]
Předmět příspěvku: 

Dneska jsem jel okolo pisárecké vozovny a koukal jsem se do ní velice soustředěně, ale 1005 jsem tam neviděl, tzn. že to buď uklidili dovnitř nebo je na trati

Autor:  Fixi [ 12 kvě 2005 19:31 ]
Předmět příspěvku: 

PvvS píše:
Fixi píše:
Je odstavena v Pisárkách na 4. koleji se staženým pantografem. Taky je mi jí líto. Ale mám dojem, že zavinila pondělní kolaps d-1,6,7...


Esli mela poruchu , tak neni nic divnyho ze stoji e stazenym sberacem tam kde ji naposunoval sluzebak. To nemusi byt odstaveni.


Zase když je to 1005...

Autor:  PvvS [ 12 kvě 2005 16:29 ]
Předmět příspěvku: 

Fixi píše:
Je odstavena v Pisárkách na 4. koleji se staženým pantografem. Taky je mi jí líto. Ale mám dojem, že zavinila pondělní kolaps d-1,6,7...


Esli mela poruchu , tak neni nic divnyho ze stoji e stazenym sberacem tam kde ji naposunoval sluzebak. To nemusi byt odstaveni.

Autor:  manil [ 11 kvě 2005 21:55 ]
Předmět příspěvku: 

Fixi: Je určitě vyřazená? To že stojí se staženým sběračem ještě neznamená, že ji vyřadili, ne?

Autor:  VS [ 11 kvě 2005 20:46 ]
Předmět příspěvku: 

Opravdu 1005 skončila? Až budu mít čas, tak se pudu do těch pisárek mrknout, než ji tede odvezou do šrotu :-x . Měli spíš zrušit 1050,1061,1063 to jsou šrotky.

Autor:  Izzy [ 11 kvě 2005 19:49 ]
Předmět příspěvku: 

1005 je určitě škoda...takhle jediný vůz z ověčovací série zůstane jako muzejní v Ostravě(ev.č. 804) :-(
http://mhdveslezsku.net/tram.ostrava/fo ... 2.2004.jpg
http://mhdveslezsku.net/tram.ostrava/fo ... 2.2004.jpg
http://tramvajeostrava.webz.cz/161.JPG

Autor:  LADA [ 11 kvě 2005 19:31 ]
Předmět příspěvku: 

Fixi píše:
LADA píše:
Fixi píše:
1005 vyřazena!!!
TO SNAD NE!!!!!!!!!!!!!! Děláš si srandu??????????????Kde jsi na tom byl kde jsi to zjistil?LADA


Je odstavena v Pisárkách na 4. koleji se staženým pantografem. Taky je mi jí líto. Ale mám dojem, že zavinila pondělní kolaps d-1,6,7...

Co nejdříve se pokusím zjistit u známého v pisárkách a vyfotit nějáké fotky.LADA

Autor:  Fixi [ 11 kvě 2005 19:29 ]
Předmět příspěvku: 

LADA píše:
Fixi píše:
1005 vyřazena!!!
TO SNAD NE!!!!!!!!!!!!!! Děláš si srandu??????????????Kde jsi na tom byl kde jsi to zjistil?LADA


Je odstavena v Pisárkách na 4. koleji se staženým pantografem. Taky je mi jí líto. Ale mám dojem, že zavinila pondělní kolaps d-1,6,7...

Autor:  manil [ 11 kvě 2005 19:21 ]
Předmět příspěvku: 

To je fakt, jaks to zjistil? Ne teda, že by mi to nějak zvlášť vadilo, ale byla celkem sranda tím jet. Mnohem radši bych teda vyřadil 1050

Autor:  LADA [ 11 kvě 2005 18:55 ]
Předmět příspěvku: 

Fixi píše:
1005 vyřazena!!!
TO SNAD NE!!!!!!!!!!!!!! Děláš si srandu??????????????Kde jsi na tom byl kde jsi to zjistil?LADA

Autor:  Mauricio [ 11 kvě 2005 18:11 ]
Předmět příspěvku: 

Fixi píše:
1005 vyřazena!!!

že by konečně?

Autor:  Fixi [ 11 kvě 2005 17:53 ]
Předmět příspěvku: 

1005 vyřazena!!!

Autor:  adam_r [ 04 kvě 2005 13:28 ]
Předmět příspěvku: 

Honza píše:
Plná T3 hrabe, alespoň hrabala v lednu, teď asi ne.


To je taky jeden z duvodu, proc se tam nasazuji jen K2 s vyzbroji, ktera umi temto situacim zabranit zpomalenim/zrychlenim motoru (pro kazdy motor nezavisle). Ono pri jednom nehnanem podvozku je to "hrabani" daleko problematictejsi, nez u T3.

Autor:  Honza [ 03 kvě 2005 19:47 ]
Předmět příspěvku: 

Plná T3 hrabe, alespoň hrabala v lednu, teď asi ne.

Autor:  Fixi [ 03 kvě 2005 19:42 ]
Předmět příspěvku: 

Honza píše:
No, šílená adheze, pěkně to do kopce hrabe.


Hrabe...jezdí to tam docela v pohodě - pokud není mokro.

Autor:  Honza [ 03 kvě 2005 19:40 ]
Předmět příspěvku: 

No, šílená adheze, pěkně to do kopce hrabe.

Autor:  manil [ 02 kvě 2005 22:43 ]
Předmět příspěvku: 

VS píše:
mauricio píše:
Fixi píše:
1064 dnes na d-4!!!

neříkalo se něco ve smyslu, že tam K2R nemůžou z tech.důvodů jezdit? ale nevím,m ožná se pletu


1064 by tam něměla být, kvůli TV8.Z K2 tam můžou pouze vozy s TV Progress, kvůli Kraví Hoře. Párkrát vloni sem tam viděl i 1120 a 1124.

V čem je tam takovej problém? Že by kopec? Ale na druhou stranu mě to vůbec nevadí, když tam jedí tramvaje s TV Progress a TV Europulse

Autor:  Honza [ 30 dub 2005 15:56 ]
Předmět příspěvku: 

:oops: No, mě se zdálo, že je tam nějak často.

Autor:  Fixi [ 30 dub 2005 15:53 ]
Předmět příspěvku: 

Honza píše:
mauricio píše:
Fixi píše:
1064 dnes na d-4!!!

neříkalo se něco ve smyslu, že tam K2R nemůžou z tech.důvodů jezdit? ale nevím,m ožná se pletu


K2R se tam objevují denně, Např. ta šalina s reklamou na Alianz.


Dovolím si tě upozornit, že 1030 (Allianz), 1040 a 1049 mají výzbroj TV Progress, která tam smí, je tam plno K2P. Tyto tři jsou K2R03-P, ne K2R. :wink:

Autor:  Honza [ 30 dub 2005 15:44 ]
Předmět příspěvku: 

mauricio píše:
Fixi píše:
1064 dnes na d-4!!!

neříkalo se něco ve smyslu, že tam K2R nemůžou z tech.důvodů jezdit? ale nevím,m ožná se pletu


K2R se tam objevují denně, Např. ta šalina s reklamou na Alianz.

Autor:  Fixi [ 30 dub 2005 10:44 ]
Předmět příspěvku: 

ds píše:
VS píše:
[
Taky tam nemůžou 2xT se zrychlovačem, ale 1xT se zrychl. tam normálně jezdí.

2xT se zrychlovačem na Kraví horu můžou, ale nejezdily tam kvůli Náměstí Svobody a průjezdu pěší zónou. Teď už se na d-4 objevuje jen jediná T3 se zrychlovačem - 1597.


Ono jich už taky moc není - tahle je jediné sólo.

Autor:  ds [ 29 dub 2005 21:12 ]
Předmět příspěvku: 

VS píše:
[
Taky tam nemůžou 2xT se zrychlovačem, ale 1xT se zrychl. tam normálně jezdí.

2xT se zrychlovačem na Kraví horu můžou, ale nejezdily tam kvůli Náměstí Svobody a průjezdu pěší zónou. Teď už se na d-4 objevuje jen jediná T3 se zrychlovačem - 1597.

Autor:  Fixi [ 29 dub 2005 18:32 ]
Předmět příspěvku: 

VS píše:
PvvS píše:
No v podstate tam muze kazdy vuz, ktery ma polovodicovou vyzbroj a je v pripade nouze schopnej jet na jeden podvozek.


Ale K2 s TV8,TV14 tam nejzdí.Škoda, protože pro K2R jako 1064 by to byla skvělá trasa.Taky tam nemůžou 2xT se zrychlovačem, ale 1xT se zrychl. tam normálně jezdí. A samozřejmě tam jsou Anitry. Jakou adhezy má Anitra? Určitě ne 100 procent. K2 má 66,6 procentní adhezy

AdhezI má Anitra logicky 100%, má jen 2 podvozky, tak to jinak nejde.

Autor:  VS [ 29 dub 2005 16:54 ]
Předmět příspěvku: 

PvvS píše:
No v podstate tam muze kazdy vuz, ktery ma polovodicovou vyzbroj a je v pripade nouze schopnej jet na jeden podvozek.


Ale K2 s TV8,TV14 tam nejzdí.Škoda, protože pro K2R jako 1064 by to byla skvělá trasa.Taky tam nemůžou 2xT se zrychlovačem, ale 1xT se zrychl. tam normálně jezdí. A samozřejmě tam jsou Anitry. Jakou adhezy má Anitra? Určitě ne 100 procent. K2 má 66,6 procentní adhezy

Stránka 146 z 149 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/