Dobře, teď si toho tady nevšímej, budu si sem házet nějaké poznámky, anžto nejsem na svým PC a pak by se mi to asi blbě hledalo... Pak to můžeš smazat, až ti řeknu. I když, přezdívek si všímej, kdyby se s podobnými někdo registroval, šup ho sem do VDP...
____ Kdo projevil zájem: svecS - ano, VDP Tomas25 - zatím neví, pokud ano, tak VDP převzané z k-reportu Buggy (CMAD) - ano, VDP, spíše nové temsor - zatím neví, kdyžtak VDP nové nexion - zatím neví, kdyžtak VDP nové, nefunguje mu mejl rob - zatím neví mbenes7624 - ano, VDP hlavac.h - ano, VDP Karosa_b731 - má zájem jakožto výrobce autobusů, VDP nechce plus já
Kdo nechce a byl osloven: Hladík
Kdo se neozval a byl osloven: Jazz_vercetti (má VDP?) Study (má VDP?)
Pravidla: Zájem o pravidla projevili všichni, byl nápad o osobní projednání, až budou hotová, já na to mám měsíc, pak se to tu může rozjet na plno, do té doby spíše nic, nebo v omezené míře...
Témata do VDP - jen o VDP, nikoliv o Virtualbusu, zakázat všem zakládat nová témata!! - pravidla - zde vyvěšená pravidla, dotazy k nim, objasnění pravidel, FAQ - virtuální dopravní podniky - obecná diskuze k VDP, novinky VDP, finance, prostě vše, co nikam jinam nepaří - nákup a prodej vozidel - pouze pro inzeráty, možnost editace a výmazu i po delší době? - prezentace VDP - možná, záleží na situaci a názoru PvvS a ostatních, zde žádná diskuze, pouze představení společností, historie apod., aby se to pak lépe hledalo, není ale nutné - obecné dokumenty k VDP - spíše nediskuze, vývěsky všech věcí okolo VDP, které nejsou pravidly - např. různé vzory apod. (vzor JŘ, vzor výpravy vozidel, vzor financí), oficiální ceny vozidel, modernizací apod., možná sloučit s pravidly? To je asi vše, dále záleží na dohodě, zase aby to ale nebylo přeplácané a nepřehledné, nesmí být každé téma jiná ves, spíše méně témat, ale přehledně.
Potřeba filtrovat uživatele - nerad bych se dostal tam, kam se dostal k-report - je ale možné domluvit se i s ostatními, zda dotyčného přimout, či nepřijmout.
Máme dva světy - reálný a virtuální. Mohl by to být problém, nebude se to mezi sebou hádat? Nebude problém v pravidlech, nebudou zbytečně složitá? Není lepší udělat pravidla zvlášť pro reálný svět a zvlášť pro virtuální svět? Kolik lidí bude vlastně v každém ze světů? Nutno projednat.
Licence - vyzná se někdo v udělování licencí, a třeba i v AETR a spol., lépe než já (možná Tomas25) - bude schopen si vše zjistit? Mělo by to být co nejreálnější, ale zároveň zjednodušené tak, aby to pochopil každý.
Vozy - nakupovat vozy jen oficiálně zrušené, aby neexistoval vůz dvakrát, nebo jak? Na jednu stranu OK, na druhou je to na houby, co s VDP, kteří mají vozy bez ověřeného původu a koupili je před tímto pravidlem?
Zatím vše...
|