Cracatit píše:
vidím rudě, o hmatání tu nikdo nemluvil
Tohle bylo už za smajlíkem a upřímně jsem nevěděl, jestli je vhodné říct slepému že
vidí rudě
Cracatit píše:
tak blbí, nevysírej, blábolíš, drž hubu a vy*ser se, nepindej voloviny, jdi do zádele, trotla
Nemůžeš očekávat, že povedeš diskuzi tímhle stylem a obejdeš se bez reakce, ostatně ponížení sarkasmem je běžná součást života a přece z ní někoho nebudu vylučovat jen proto, že je smyslově postižený, to by byla diskriminace

Kdyby jsi nebyl sprostý, sarkasmus by nebyl potřeba.
Cracatit píše:
že mě jako člověka s postižením integrovaného do běžné společnosti takovéhle sarkasmy ponižují a upírají mi právo na běžný život už jen tím, že je tu někdo prezentuje
Přijde mi zajímavé, že jsi na podporu svého názoru za celou dobu neuvedl jediný argument (přičemž jsem si naprosto jistý, že by se našly i argumenty pro inkluzi) kromě "já chci a chci a chci" a zavírání smyslově postižených do ústavu, o čemž nemluvil nikdo kromě tebe a je to čistě tvůj výmysl. To je jak kdyby se řešilo, jestli povolit pivo už od šestnácti let a tys začal brečet, že chceme lít do prváků na ZŠ vodku
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Tady se není o čem bavit, jen tu sprostou formou prosazuješ svůj názor jako jediný správný a ještě nezvládáš vydýchat, když ti někdo oponuje a místo odpovědi na argumenty jen a pouze hraješ na emoce. Je to jako se hádat s vozíčkářem který tvrdí, že musíte vybourat širší dveře na normální záchod, protože ho ponižuje jezdit na speciální o 10 metrů vedle. Tímto diskuze z mojí strany končí.
Souhlasím s Alanisem a MKzB, podle mě jediní, komu to v současném stavu prospěje jsou rodiče postižených dětí, protože jednak mají dobrý pocit z toho, že chodí do normální školy a jednak nechtějí dojíždět, což je sice pochopitelné, ale často je to za cenu, že trpí samo dítě, protože kolektiv mentálně (o tělesně ani smyslově postižených se teď nebavím) postižené dítě nepřijme, jak přiznal i Prokeš v rozhovoru pro Reflex, v nejlepším připadě se k němu chovají neutrálně, protože musí. Hlavně vždycky záleží na konkrétním postižení, ale opravdu mi nepřijde rozumné nahrnout všechny do škol a učitelé ať se třeba pos.rou

Chápu touhu jednotlivce vést normální život, na druhou stranu si nemyslím, že by se například kvůli jednomu hluchému měla půlka školy učit znakovou řeč.