Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
Offline
PříspěvekNapsal: 13 led 2015 22:15 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 51
Od: 23 zář 2012 11:56
Bydliště: 20 26 51
A takhle palmy, neměl by někdo? ;)

_________________________________
22.11.1962 - 19.12.2011

Anvilia *2007


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 29 zář 2013 23:06 

Příspěvky: 1330
Od: 04 bře 2012 23:26
Chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemá symboly pro sloupy vedení pro šaliny. Hledal jsem to, ale nějak jsem nemohl najít.

_________________________________
BANH síť fiktivního MHD Sokolov:
Metro: A, B, C, D; Tram: 0–19; Trol: 20–49; Ebus: 50–99.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 19 úno 2007 20:18 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 2109
Od: 20 zář 2006 19:51
Nemáte někdo pls sadu uživ.def.symbolů hlavně bilboardy, trať.značky, stromy v zastávkovém nástupišti. Kdyby ano a byli byste ochotni poslat tak sem, nebo: mail: BAHNBrno@seznam či ICQ: 249-193-349. Předem kdyžtak dík


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 22 pro 2006 18:58 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 483
Od: 22 srp 2006 12:35
Bydliště: Bohunice
b1 píše:
Kapusta: Nemusis prece delat novou mapu, staci prodlouzit linky, ne?

No jo, ale ten základ nepočítal s nějakým prodlužováním. Už teď je to celé hodně pravoúhlé. Navíc jsem se už rozhodl, takže jsem si začal na papír črtat nové návrhy: centrum vypadá skoro stejně, ale linek a přestupních uzlů přibude, mám už některé vymyšlené a brouzdám po webech DP a hledám inspiraci v jejich plánech (Pardubice jsou zajímavé).
b1 píše:
Pro inspiraci davam svoje mestecko (zatim) zhruba stejne velikosti.

Verze souboru je příliš nová :-( Já mám 3.83.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 22 pro 2006 16:48 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 2109
Od: 20 zář 2006 19:51
Eda píše:
nj, ja jsem myslel jenom síť, omáčka kolem se do toho většinou nezapočítává (uzg, uzz...; do velikosti sítě).

To by byl docela festovní brutus..1 síť a 121MB...Já na té síti totiž každej den pracuju.. :-)


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 22 pro 2006 16:47 
Administrátor
Uživatelský avatar

Příspěvky: 6491
Od: 26 říj 2005 00:04
Bydliště: Brno-Královo Pole
nj, ja jsem myslel jenom síť, omáčka kolem se do toho většinou nezapočítává (uzg, uzz...; do velikosti sítě).


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 22 pro 2006 16:44 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 2109
Od: 20 zář 2006 19:51
nt2 se mi nevytváří..žádný SJŘ tam taky nejsou. Je tam celkem 452 souborů. Asi 50 .uzg a přes 120 .ufg a .uzz, ale všechny nepoužívám, a 5 sítí .nt3, 1 = 2MB


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 22 pro 2006 16:42 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 3273
Od: 08 čer 2005 23:12
Hafan: Neni to nahodou tim, ze do velikosti te slozky mas zapocitane i vsechny soubory nt2, pripadne nejake dalsi?


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 22 pro 2006 16:38 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 2109
Od: 20 zář 2006 19:51
Důkaz místo slibů :wink:


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 22 pro 2006 16:35 
Administrátor
Uživatelský avatar

Příspěvky: 6491
Od: 26 říj 2005 00:04
Bydliště: Brno-Královo Pole
Hafan: 125MB to snad ani mít nemůže. Kecáš :-)


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 22 pro 2006 16:32 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 2109
Od: 20 zář 2006 19:51
Ach jo...Bych sem rád taky dal mý Brno03/07, ale má to přes 125MB :roll: :-(


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 22 pro 2006 16:27 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 3273
Od: 08 čer 2005 23:12
Kapusta: Nemusis prece delat novou mapu, staci prodlouzit linky, ne?
Pro inspiraci davam svoje mestecko (zatim) zhruba stejne velikosti.


Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 22 pro 2006 10:21 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 483
Od: 22 srp 2006 12:35
Bydliště: Bohunice
No nic, rozhodl jsem se, že udělám novou mapu, alespoň dvakrát tak velkou. Pokud by měl někdo zájem, může si tu starou prohlédnout a inspirovat se, jak se to nemá dělat :-?
Jezdí po ní experimentálně 7 trajfů.
Zap./vyp. kontakty pro signalizaci jsou na souřadnicích 6000,6000.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 21 pro 2006 19:28 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 483
Od: 22 srp 2006 12:35
Bydliště: Bohunice
Hafan007 píše:
please... :wink: Pochlub se...

Ehm...
Parkoviště pro 2 vozy
Parkoviště pro 5 vozů


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 21 pro 2006 19:18 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 2109
Od: 20 zář 2006 19:51
Kapusta píše:
To je spíš na ostudu :oops: Vozovnu mám "jako krávu" a parkuje v ní všeho všudy 7 trolejbusů...
Mapka tratí

please... :wink: Pochlub se...Kdyžtak mail: BAHNBrno@seznam.cz ,dík :wink:


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 21 pro 2006 19:16 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 483
Od: 22 srp 2006 12:35
Bydliště: Bohunice
Hafan007 píše:
Tak se pochlub :wink:

To je spíš na ostudu :oops: Vozovnu mám "jako krávu" a parkuje v ní všeho všudy 7 trolejbusů...
Mapka tratí


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 21 pro 2006 18:56 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 2109
Od: 20 zář 2006 19:51
Tak se pochlub :wink:


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 21 pro 2006 18:22 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 483
Od: 22 srp 2006 12:35
Bydliště: Bohunice
Kapusta píše:
Můj "Jirkov" je postavený teprve z 75% a to ještě jen ulice...

Tak jsem to dodělal. Měl jsem velkou radost... do okamžiku, než jsem zjistil, že moji nejdelší trplejbusovou trať při intervalu 10 minut obslouží (jen) 2 vozy :-(


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 09 pro 2006 19:23 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 2109
Od: 20 zář 2006 19:51
http://www.bahn.estranky.cz/fotoalbum/n ... /aaaaaaa/1


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 09 pro 2006 19:19 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 1736
Od: 05 lis 2005 19:50
Hafan007 píše:
Inzerát...
Obrázek
nezobrazuje se


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 05 pro 2006 21:37 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 2109
Od: 20 zář 2006 19:51
pěkné.. :wink:


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 05 pro 2006 21:34 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 483
Od: 22 srp 2006 12:35
Bydliště: Bohunice
Hafan007 píše:
Nemáš screeny? :-D Pochlub se :)

Můj "Jirkov" je postavený teprve z 75% a to ještě jen ulice. Takže jen něco málo:
Obrázek
Zvětšit (měřítko 1:16)
Obrázek
Zvětšit
Obrázek
Zvětšit
Obrázek
Zvětšit


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 05 pro 2006 21:05 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 2109
Od: 20 zář 2006 19:51
Kapusta píše:
Stavím si své vlastní město :-)

Nemáš screeny? :-D Pochlub se :)


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 04 pro 2006 11:21 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 483
Od: 22 srp 2006 12:35
Bydliště: Bohunice
Hafan007 píše:
Co děláš v BAHNu?...

Stavím si své vlastní město :-)


Nahoru
 Profil  
 
Offline
PříspěvekNapsal: 01 črc 2006 18:23 
Uživatelský avatar

Příspěvky: 3059
Od: 15 čer 2004 08:24
MatlJ píše:
Prosím Vás jak se nastavuje v Bahnu 2003.... No zkrátka dělám si svoje vlastní město a když udělám konečnou stanici tak jak tam mám nastavit ten čas? Nebo podle čeho? prosím poradte mi :cry: :pray:


Na konečnou vložíš odjezdovou zastávku, a nějakým poklepáním myši se otevře okénko na vklad časů.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Právě je 23 říj 2019 15:24
Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Fórum běží na systému phpBB
Pro BMHD.cz vytvořil mceza | © 2011-12 [mceza.com]